Hopp til hovedinnholdet

Skole- og kursrobot

En av nøklene til suksess er hensiktsmessig utdanning av dine ansatte. Yaskawas MotoTraining stasjon gjør det mulig å lære bort robotisering til alle.

Yaskawas MotoTraining stasjon kan brukes til å introdusere MOTOMAN roboter og deres programmering til studenter eller potensielle kunder. Den kan benyttes som en democelle under messer og som en treningsstasjon for robotoperatører. 

Robotstasjonen leveres komplett med en liten kompressor, i tilfelle trykkluft ikke er tilgjengelig, og et praktisk sett med miniatyrpaller og blokker for programmeringsøvelser. Den har en smart «folde ut» bordplate med en magnetisk whiteboard-overflate. I transportmodus veier MotoTraining bare 310 kg og er smal nok til å gå gjennom en vanlig døråpning. Skanneren, plassert under bordplaten, sørger for at roboten går i langsom fart og stopper sakte men sikkert når noen nærmer seg.

Skala Robotech har gått til anskaffelse av en slik MotoTraining stasjon, og opplæringsstasjonen vil kunne demonstreres. Ønsker du mer informasjon ta kontakt med Tony.

Mer informasjon

Tony Thoresen

Serviceleder

+47 915 67 289

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.