Hopp til hovedinnholdet

Flaskehåndtering

AirGrip gripeløsning er spesielt egnet for robot-basert håndtering av drikkeflasker. Montert på en MOTOMAN håndteringsrobot muliggjør det patenterte verktøyet pålitelig, fleksibel og rask lasting / lossing av glass- og plastflasker i kasser, skuffer og multipakker. Sterke og robuste gripemansjetter sikrer et sikkert grep på flaskehalsene (ingen begrensninger når det gjelder høyde), selv i applikasjoner med høy hastighet uten å skade skrukorken. Flaskene blir løftet ved hjelp av trykkluft. Lave mekaniske påkjenninger betyr reduserte vedlikeholdskrav. 

Et sorterbord med eventuelt en eller to roboter, runder av AirGrip system. Det tillater den automatiske mating av enten individuelle flasker eller hele multi med flaskeinnholdet på 0,5, 1,0, 1,5 eller 2,0 liter.

Den norske drikkevareprodusenten Roma Mineralvannfabrikk AS er en av mange bryggerier som allerede bruker AirGrip systemet, inkludert sorteringsbord, med betydelig suksess. På grunn høyere tappekapasitet har selskapet vært i stand til å øke sin omsetning med ca 30%.

Mer informasjon

Bent Kløvstad

Salgssjef

905 95 982

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Produktblader
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.