Ledige stillinger

Vil du jobbe hos oss?

Er du på jakt etter en spennende jobb innen maskinbygging? Skala Robotech AS er på utkikk etter en montør og industrimekaniker som ønsker å bli en del av et faglig dyktig team. Som en av de ledende automasjonsbedriftene innen automatisering av produksjonsprosesser i Norge, tilbyr vi en stilling hvor din fagkunnskap i maskinfag kommer til sin rett og hvor du vil delta i meget interessante og utviklende prosjekter med avansert produksjonsutstyr til norsk industri.

Som en del av vårt team vil du ha selvstendige tekniske oppgaver i et prosjekt og jobbe sammen med de beste, dyktigste kollegaer i fine lokaler på Lierstranda. Vi har også et hobbyhjørne med tilgang på maskiner og utstyr for de som har ledig tid på fritiden.

Skala Robotech AS har 18 ansatte og holder til i flotte lokaler i Lier hvor vi setter sammen automatiserte løsninger for nær sagt all automatisk produksjon i Norge og Norden. Vi er en del av Skala gruppen med til sammen ca 150 ansatte og prosjekterer og selger produksjonsrelaterte leveranser til norsk industri.

Hos Skala Robotech AS legger vi all vår tid i å ligge fremst i arbeidet med å finne de beste løsningene for våre kunder. Det innebærer høye krav til teknisk innsikt, nysgjerrighet og gjennomføringskraft. Vi har meget høy kompetanse innen sensorikk, robotikk, kvalitet, løsningsvalg, sikkerhet og alt en leverandør til komplisert industri må beherske. Løsningene vi leverer er tilpassede produksjonsceller der vi utfører produkthandtering, maskinbetjening, sveising, montering, sliping og mange andre automatiserte oppgaver.

Skala Robotech AS har agenturet i Norge for Yaskawa roboter med tilbehør. Deres produkter benytter vi ofte i våre applikasjoner. Der det ikke løser oppgaven, bygges spesialmaskiner eller vi benytter standardmaskiner fra eksterne leverandører i vårt leverandørnettverk. I de fleste leveranser blir vi involvert i vedlikehold i forskjellig grad.

Er du klar for å bli en del av vårt team? Søk på stillingen i dag!

Er du interessert i våre løsninger?

Kontakt oss