Hopp til hovedinnholdet

Om oss

Skala Robotech har lang erfaring og betydelig spisskompetanse innen robotisering og effektivisering av produksjonsprosesser til næringsmiddelindustrien og øvrig industri.

Skala Robotech er ISO 9001 sertifisert av Det Norske Veritas.

Skala Robotech er ISO 9001 sertifisert av Det Norske Veritas.

Vi bruker robotteknologien til å flytte, stable, pakke, bearbeide og håndtere produkter i en rekke ulike industrier. Selskapet har det norske agenturet for MOTOMAN. 

Skreddersydde, komplette systemløsninger

Vi har svært lang erfaring i å implementere robotløsninger til mange ulike oppgaver, og skreddersyr komplette løsninger som kan omfatte robot, programmering, visionteknologi, transportører og annen nødvendig utrustning. Gripere som håndterer kundespesifikke produkter utvikles av våre konstruktører, gjerne tilpasset flere ulike produkter eller med flere forskjellige funksjoner innebygget.

Flere applikasjonsområder

I samarbeide med øvrige selskap i Skala gruppen tilbyr vi løsninger til næringsmiddelindustrien, innen pakking, palletering og interntransport. Til annen industri leverer Skala Robotech løsninger innen områder som bl.a. maskinbetjening, sveiseceller og møbelproduksjon. 

 

Ikke bare robotteknologi
Som eneste norske leverandør utvikler, produserer og installerer vi komplette høyhastighets containerfyllere, kasseisettere og materialhåndteringsutstyr for Tetra Paks markedsselskaper. Produktspekteret omfatter i tillegg spesialmaskiner, baneløsninger, utstyr for håndtering av containere, elevatorer og kassevendere, kassevaskere og stablere/nedstablere for kasser.

Skala Robotech er ISO 9001 sertifisert av Det Norske Veritas for: salg, produktutvikling, konstruksjon, montasje, service og support av maskiner og roboter til industrien.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.