Om oss

Vi har høy kompetanse og finner løsninger på komplekse utfordringer

Bilder av flere ansatte i Skala Robotech som jobber

Skala Robotech har bred bransje- og fagkompetanse og kan gi råd, utfordre og sikre at kunden får løsninger som er best tilpasset deres behov. Vi har betydelig spisskompetanse innen robotisering og effektivisering av produksjonsprosesser til næringsmiddelindustrien og øvrig industri.

Vi ofrer ikke kvalitet på bekostning av pris – det vi leverer, det virker og varer

Robotech utvikler solide tekniske løsninger ofte basert på roboter og komponenter fra anerkjente leverandører.

Skreddersydd eller standard løsning

Uansett om du trenger spesialtilpassede løsninger eller standard maskiner og utstyr, hjelper vi deg i prosessen. Med vår bakgrunn og erfaring er vi en av de beste i landet til å skreddersy løsninger for våre kunder, på lik linje som at vi tilbyr standard utprøvde maskiner.

Montasje- eller produksjonslinjer

Vi leverer alt fra større montasje- eller produksjonslinjer til enklere punktautomasjon, med eller uten roboter.

Teknologi

De fleste leveranser er bygget opp rundt en eller flere roboter, ofte med visionteknologi, servodrift og annet avansert utstyr. I tillegg leverer vi egenutviklet kringutrustning, eller så integrerer vi automater og maskiner fra våre underleverandører.

Logistikksystemer

Om ønskelig kan vi også levere merking, sporing, ERP/MES samt automatiske/autonome logistikksystemer.

Erfaring

Med flere tiår i industrien og en konstant strøm av automasjonsoppgaver fra de fleste bransjer, har vi en god rutine i å «se» hva oppgaven omfatter. Vi er gode på å analysere og plukke fra hverandre all informasjonen slik at risiko, kostnader og nødvendig resultat kommer frem. Tilsynelatende like prosesser kan kreve forskjellig tilnærming, men samlet hjelper dette oss med å lage gode tekniske løsninger.

Sertifisering

Skala Robotech er ISO 9001 sertifisert av Det Norske Veritas for salg, produktutvikling, konstruksjon, montasje, service og support av maskiner og utstyr til industrien. Selskapet har, siden 1995, hatt det norske agenturet for MOTOMAN.

Noen av våre samarbeidspartnere

Jobb i skala Robotech

Vil du jobbe hos oss?

Skala Robotech er en norsk ingeniørbedrift som prosjekterer og leverer robotiserings- og materialhåndteringsutstyr til næringsmiddelindustrien og øvrig industri. Selskapet har det norske agenturet for Motoman. Vi har lang erfaring og betydelig spisskompetanse innen robotisering og effektivisering av produksjonsprosesser. Vi bruker robotteknologien til å flytte, stable, pakke, bearbeide og håndtere produkter i en rekke ulike industrier. Vi skreddersyr komplette løsninger som kan omfatte robot, programmering, visionteknologi, transportører og annen nødvendig utrustning.

Les mer

Er du interessert i våre løsninger?

Kontakt oss