Personvern

Les om vårt personvern og hvordan vi behandler data

Personvern - nettsider

Behandling av personopplysninger på skala.no, skalanetshop.no, skalarobotech.no, skalafabrikk.no og forberg-international.com.

Webredaktøren (Marketingsjef) har det daglige ansvaret for Skalas behandlinger av personopplysninger på ovennevnte nettsteder, med mindre annet er oppgitt. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller å registrere seg som bruker på www.skalanetshop.no. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Horn Media er Skalas databehandler når det gjelder nettsider, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Trollweb er Skalas databehandler når det gjelder skalanetshop.no, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av denne løsningen. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Skala og Horn Media som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Skala og Horn Media regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Nettstatistikk

Skala samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på skala.no og Skalas øvrige nettsteder. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Vi bruker Google Analytics både internt på våre sider, men også i bannere og bilder. Derfor kan du av og til se informasjonskapsler som  _ga, _gid og _gat. Disse brukes til å skille brukere og registrere forespørselsrate. Her kan du lese mer om disse.

Ønsker du å se Skalas komplette personvernæerklæring - klikk her

Kontaktinformasjon

E-post: personvern@skala.no

Telefon: +47 23 05 28 00

Postadresse: Postboks 83, Økern 0508 Oslo