Robotverktøy

Flaskehåndteringsverktøy

Yaskawa Motoman tilbyr sikkert flaskehåndteringsutstyr. Kjernen av prinsippet er patenterte pneumatiske gripere for de fleste flasketopper på markedet. Sentrale prinsipper er også griperoppheng, brettskillere og integrasjonen til roboter eller manuelle løfteinnretninger, som er utviklet over mange år i mange bransjer.

AirGrip

AirGrip gripeløsning er spesielt egnet for robotbasert håndtering av drikkeflasker. Montert på en MOTOMAN håndteringsrobot muliggjør det patenterte verktøyet pålitelig, fleksibel og rask lasting / lossing av glass- og plastflasker i kasser, skuffer og multipakker. Sterke og robuste gripemansjetter sikrer et sikkert grep på flaskehalsene (ingen begrensninger når det gjelder høyde), selv i applikasjoner med høy hastighet, uten å skade skrukorken. Flaskene blir løftet ved hjelp av trykkluft. Lave mekaniske påkjenninger betyr reduserte vedlikeholdskrav.

Et sorterbord med eventuelt en eller to roboter, runder av AirGrip system. Det tillater automatisk mating av enten individuelle flasker eller hele multi med flaskeinnholdet på 0,5, 1,0, 1,5 eller 2,0 liter.

Takket være høyere tappekapasitet har våre kunder økt sin omsetning med ca. 30%.

Er du interessert i våre løsninger?

Kontakt oss