Robottyper

Emballering- og palleteringsroboter

Hengende eller gulvstående roboter for løfting, flytting og stabling i høyt tempo. Egnet for en rekke produkter og miljøer, inkludert bruk i næringsmiddelindustrien, bryggeri, lager og distribusjon, samt produksjonsindustrien.

MOTOMAN SG-serie

De robuste MOTOMAN SG-scara-robotene har et bredt bevegelsesområde takket være et kompakt design. De er spesielt egnet for påføring når høy hastighet og nøyaktighet er nødvendig, for eksempel plukking og pakking, utlevering og mating.a

Se full oversikt over SG-serien her

MOTOMAN MPL-serie

De innovative MPL palleteringsrobotene er sanne mestere i bevegelse og er attraktive på grunn av sin overlegne akselerasjon og eksepsjonelle aksehastigheter, mens de krever svært lite plass for installasjon.

MPL-modellene har nyttelast fra 80 kg til 800 kg og arbeidskonvolutter fra 2061 mm til 3159 mm.

Se full oversikt over MPL-serien her

MOTOMAN MPK-serie

MOTOMAN MPK høyhastighetsrobot gir overlegen ytelse for mathåndtering, ordreplukking, emballasje og andre høyhastighetshåndteringsapplikasjoner - spesielt i miljøer der renslighet og hygiene er ekstremt viktig.

MPK-modellene har nyttelast fra 2 kg til 5 kg og arbeidskonvolutter fra 900 mm til 1893 mm.

Se full oversikt over MPK-serien her

MOTOMAN PL-serie

De allsidige og kraftige MOTOMAN PL-robotene gir høy ytelse innen palletering av bokser og kasser, samt andre logistiske oppgaver for automatisering av end-of-line eller distribusjonssenter. Muliggjør høy palletering belastning.

Til tross for den vertikale rekkevidden på 3024 mm og den horisontale rekkevidden på 3159 mm, kan den håndtere pallelaster på opptil 500 kg.

Se full oversikt over PL-serien her

Er du interessert i våre løsninger?

Kontakt oss