Robottyper

Samarbeidende roboter

En robot som kombinerer det beste fra begge verdener: styrken til industriroboten og hastigheten med sikkerhetsrobotens krav til sikkerhet. Sikkerhet oppnås med en kraft- og kraftbegrensningsteknologi som stopper roboten når den er i kontakt med en operatør. Roboten og griperen kan styres manuelt av operatøren med "Easy Teaching".

Se full oversikt over HC-robotene her

MOTOMAN HC10

Med seks innebygde kraftfølere i robotarmen er sikkerheten til en operatør som arbeider i nærheten eller sammen med roboten sikret. Robotarmen er også designet slik at det er umulig å klemme hender og fingre uavhengig av posisjonen roboten inntar.

NYTTELAST: 10 KG
REKKEVIDDE: 1200 MM
MONTERING: GULV
GJENTAKELSESNØYAKTIGHET: ± 0,1 MM

MOTOMAN HC10DT

Med seks innebygde kraftfølere i robotarmen er sikkerheten til en operatør som arbeider i nærheten eller sammen med roboten sikret. Robotarmen er også designet slik at det er umulig å presse hender og fingre uavhengig av posisjonen roboten inntar. HC10DT er utstyrt med "enkel læring" som gjør det mulig å programmere enklere bevegelser ved å bevege robotarmen til ønsket posisjon.

NYTTELAST: 10 KG
REKKEVIDDE: 1200 MM
MONTERING: GULV, VEGG, TAK
GJENTAKELSESNØYAKTIGHET: 0,1 MM

MOTOMAN HC20DT

Den robuste, seks-aksede HC20DP-samarbeidsroboten er ideell for oppgaver som montering, maskinavvikling, materialhåndtering, palletering, plukking og pakking.

NYTTELAST: 20 KG
REKKEVIDDE: 1700 MM
MONTERING: GULV, VEGG, TAK
GJENTAKELSESNØYAKTIGHET: 0,05 MM

Er du interessert i våre løsninger?

Kontakt oss