Robottyper

Sveise- og skjæreroboter

Vi har erfaring med tynnplatesveising ved hjelp av sveisemetoden CMT, konvensjonell MIG/MAG-sveising og TIG-sveising. Vi har også levert løsninger for plasmasveising.

MOTOMAN AR-serie

De seksaksede MOTOMAN AR-robotene gir nøyaktig ytelse, spesielt for lysbuesveising hvor det stilles svært høye krav.

Med arbeidsområder på 700 til 3124 mm støtter disse robotene sveising av mange ulike typer av arbeidsstykker og montering av et bredt utvalg av sveise- og skjæreutstyr.

Se full oversikt over AR-serien her

MOTOMAN MC2000

"Master Cut" MOTOMAN MC2000 er en seksakset høyhastighets robot. Den er designet med høy stivhet og presisjonskontroll for å gi overlegen sporing av nettet når du kutter små hull og skarpe hjørner. Nøyaktigheten er innenfor 0,1 mm, avhengig av applikasjonen. Den smale basen, midjen og armen gjør at roboten kan plasseres nær inventar og arbeidsstykket for å forbedre tilgjengeligheten. Kompakt design og avanserte funksjoner for å unngå kollisjon, samt multirobotkontroll som gjør at opptil åtte roboter (72 akser) kan brukes sammen for å maksimere produktiviteten og samtidig minimere behovet for gulvplass. Denne enestående roboten styres fra det høytytende DX200-kontrollsystemet.

NYTTEVEKT: 50 KG
REKKEVIDDE: 2038 MM
MONTERING: GULV
GJENTAKELSESNØYAKTIGHET: ± 0,07 MM

Les mer om MC-serien her

Weld4Me

Som et alternativ eller supplement til manuell MIG / MAG-sveising med luftkjølt sveiseutstyr, tilbyr den samarbeidende Weld4Me robotstasjonen alle fordelene som trengs.

På grunn av direkte undervisning og den tilpassede sveiseveiviserprogramvaren er det enkelt å lære Weld4Me-roboten å betjene og programmere. Den har et lite fotavtrykk og er lett å flytte med en håndpalletruck, og den gir jevn kvalitet på robotsveising i produksjonsprosessene dine.

  • Enkel å integrere på grunn av lite fotavtrykk og høy IP67-beskyttelsesklasse
  • Enkel å installere og bruke
  • Lett å flytte og starte opp igjen
  • Enkel å programmere med sveiseveiviseren

Er du interessert i våre løsninger?

Kontakt oss