Robottyper

Håndtering- og monteringsroboter

MOTOMAN GP-serie

Motoman GP-serien er kompakte og hurtighåndteringsroboter som gir nyttelast på 7 til 600 kg.

Enkelt oppsett og vedlikehold, og en håndleddstruktur med stor miljømotstand, forbedrer effektiviteten i installasjon, drift og vedlikehold av utstyr.

NYTTEVEKT: 7-600 KG
REKKEVIDDE: 727-4004 MM*MONTERING: GULV, VEGG, TAK
MONTERING: GULV, VEGG, TAK

Se full oversikt over GP-serien her.

MOTOMAN MH-serie

MOTOMAN MH-robotene er 6-aksede roboter som brukes til en rekke bruksområder som materialhåndtering, maskinpleie, materialbehandling og distribusjon og labautomatisering.

NYTTEVEKT: 3-6 KG
REKKEVIDDE: 532-997 MM
MONTERING: GULV, VEGG, TAK
GJENTAKELSESNØYAKTIGHET: +/- 0,03 MM

Se full oversikt over MH-serien her.

MOTOMAN MotoMINI

MotoMINI er en liten og rask håndteringsrobot som er spesielt designet for håndtering og montering av små arbeidsstykker. Roboten har en nyttelast på 500 gram og en maksimal rekkevidde på 350 mm. Den veier bare 7 kg.

NYTTEVEKT: 0,5 KG
REKKEVIDDE: 350 MM
MONTERING: GULV, VEGG, TAK
GJENTAKELSESNØYAKTIGHET: 0,02 MM

Les mer om MotoMINI her.

MOTOMAN SDA-serie

MOTOMAN SDA-modellene er slanke og smidige 15-aksede dobbeltarmede roboter med "menneskelignende" bevegelsesfleksibilitet og rask akselerasjon.

Dette gjør den til den ideelle løsningen for en rekke operasjoner som montering, deloverføring, maskinpleie, emballasje og andre håndteringsoppgaver. CSDA10F-modellen er designet for bruk i rene rom.

SDA-modellene har nyttelast fra 5 kg til 40 kg og arbeidskonvolutter fra 845 mm til 1323 mm. Begge robotarmene kan arbeide sammen synkront eller utføre forskjellige oppgaver samtidig. På grunn av det lille fotavtrykket kan den operere i trange rom og sparer verdifull gulvplass.

Se full oversikt over SDA-serien her

MOTOMAN SIA-serie

Den slanke og kraftige MOTOMAN SIA 7-aksede enarmede roboten er perfekt for automatiserte prosesser som montering, inspeksjon, maskinpleie og materialhåndtering.

SIA-modellene har nyttelast fra 5 kg til 50 kg og arbeidskonvolutter fra 845 mm til 1323 mm.

Den revolusjonerende designen med høy håndleddytelse og interne forsyningskabler gjør det mulig å bruke den i trange rom og gir uovertruffen manøvreringsfleksibilitet. Den er til og med i stand til å enkelt bevege seg rundt hjørner eller stikke inn i maskinen.

Se full oversikt over SIA-serien her

Er du interessert i våre løsninger?

Kontakt oss